20 évesek lett a Peron Music
Tatabányán a Vértes Agorája adott otthont a Peron Music Alapítvány 20. születésnapjának. Az ünnepségen egyszerre jelent meg a múlt, jelen és a jövő. Volt táborosok, zenészek, partnerek, támogatók, alapítók és kurátorok ünnepelték együtt a 20 évet, és annak sikereit.

Schmidt Csaba polgármester köszöntőjében méltatta a Peron Music közösségi szerepvállalását. Pap Tibor elnök számokban jellemezte a sikereket. 4000 táboros, több mint 250 zenekar, 11 országban elvégzett munka, 18 tatabányai és az első székelyföldi tehetségkutató több mint 100 kiadvány. Elsősorban a tehetséggondozás és az esélyteremtés volt a két évtized jellemzője.

Az ünnepen Pap Tibor okleveleket adott át Varga Ágotának a 2012. évi önkéntes munkáért, Gerencsér Patriknak a Peron 2012. évi fiatal felfedezettnek, valamint Raáb Zoltánnak a 20 év dokumentálási munkája okán. Hudák Tibor a Dobbantó klubot mutatta be, és levetítették a dobosok és táncosok részvételével elkészült Flash Mobot.

A Peron Music Alapítvány 20 évét összefoglaló könyv is megjelent ezen a napon. Pruzsina Alice, Pap Tibor és Cserteg István közösen mutatták be a kiadványt. A Hetey Brigitta és Bondor István által tervezett gyönyörű kiadványban 60 bensőséges írás található egykori munkatársaktól, zenészektől, táborosoktól.

A születésnapon Vad Zsolt Peron tortája és közös éneklés zárta be az egyszeri találkozót. A vendégek sokáig beszélgettek az Agorában.

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu