Ősszel folytatódik a civil szféra tájékoztatása

Örömmel tájékoztatjuk a civil szervezeteket és az érdeklődőket, hogy a nyári programok után a Komárom-Esztergom megyei Civil Információs Centrum és a felvidéki Szövetség a Közös Célokért társulás az ősz folyamán ismét civil információs napokat tart kéthetente csütörtökönként 9.00 – 15.00 óra között a társulás területi irodaiban:

Pozsonyban (Május 1. tér 10-12. – Bratislava, Námestie 1. mája 10-12.),
Dunaszerdahelyen (Ádor utca 48. – Dunajská Streda, ul. Ádorská 48.),
Komáromban (Kossuth tér 3. – Komárno, Námestie Kossutha 3.),
Ipolyságon (Rotarides utca 19. – Šahy, Rotartidesa 19.),
Rimaszombatban (Daxner utca 35-37. – Rimavská Sobota, Daxnerova 35-37.),
Rozsnyón (Komensky utca 4. – Rožňava, Komenského 4.) és
Királyhelmecen (Fő utca 49. – Kráľovský Chlmec, Hlavná ulica 49).

A megyei Civil Információs Centrumok külhoni partnerszervezeteként a SZAKC munkatársai a tavaszi időszakban számos információs napot szerveztek az irodákban, de a nyár folyamán, olyan helyszíneken is jelen voltak, ahol egy konkrét rendezvényen több magyarországi és felvidéki szervezet is jelen volt. A kihelyezett információs napokon így lehetőség nyílt a tanácsadás mellett a kapcsolatok építésére és a partnerközvetítés segítésére is.

A társulás emellett komoly gondot fordít arra, hogy rendszeresen jelen legyenek a nagy tömegeket megmozgató rendezvényeken is, mint például a Martosi Szabadegyetemen, a Gombaszögi Nyári Táborban illetve idén először a I. Felvidéki Junior EXPO-n és az egészségkárosodottak nemzetközi sportnapján.

Az őszi információs napok tematikus témái a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatai lesznek, illetve a sikeres beadáshoz szükséges tanácsadás és a határon túli együttműködések segítése.

Tájékoztatni szeretnénk az érdeklődőket, hogy a Felvidék.ma hírportál rendszeresen tudósítja olvasóit a SZAKC civil szférát is érintő tevékenységéről valamint az Eseménynaptár rovatban megtalálják a felvidéki programok részletes ismertetését is.

A társulás munkatársai szeptember 14-én, csütörtökön 9.00 – 15.00 óra között szeretettel várják a felvidéki és magyarországi civil szervezetek képviselőit az civil információs napra.

A következő alkalom szeptember 28-án, csütörtökön lesz.

A megkezdett tanácsadói munka az említett hét irodában az alábbi őszi napokon folytatódik: október 12. és 26., november 9. és 23. valamint december 7.

További információ és a munkatársak elérhetőségei a www.szakc.sk oldalon található.

A megkezdett tanácsadói munka az említett hét irodában az alábbi őszi napokon folytatódik: szeptember 14. és 28., október 12. és 26., november 9. és 23. valamint december 7.

 A meghívó ide kattintva megtekinthető

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu