A Felvidéki Vágta idén júniusban már kétnapos lesz

 A III. Felvidéki Vágtának idén is Dunaszerdahely városa biztosít helyszínt, a rendezvény szervezője pedig csakúgy mint az elmúlt években, a BONS Promotion Kft.

A Felvidéki Vágta 2015-ben olyan rendezvényként indult, ahol családok, fiatalok, idősek, valamint ló- és állatbarátok egyaránt jól érezhették magukat. A felvidéki magyarok körében megnőtt az érdeklődés a lovassport iránt, amit bizonyít a nagy tömeget vonzó családi rendezvény. Az esemény az elmúlt két esztendőben Dunaszerdahely egyik legnagyobb lélegzetű nyári attrakciójává nőtte ki magát. Minden évben több mint 5 ezren látogattak ki a rendezvényre. A szervezők az eddigi magas színvonalat az idén is szeretnék megőrizni, és eleget akarnak tenni a közönség elvárásainak.

A Felvidéki Vágta 2017-ben már kétnapos lesz, a látogatókat június 23-án és 24-én várják a sikabonyi reptéren. Az izgalmas lóverseny és lovasbemutatók mellett igényes kulturális programok szórakoztatják majd az érdeklődőket, közönségkedvenc zenekarok érkeznek. Június 23-án, pénteken este szabadtéri színházi előadáson a közönség a világszerte több ezer bemutatót megélt egész estés operettet, a Csárdáskirálynőt láthatja, szombaton pedig a rajongók az Edda Művekkel zúzzák a rockot. A további változatos és izgalmas programokról folyamatosan tájékoztatunk.

A lovasok ismét megküzdhetnek a budapesti Nemzeti és Nemzetközi Vágtán való részvételért. Nincs más hátra, mint nyeregbe pattanni! Azok a lovasok, akik elég bátorságot éreznek magukban, és szívesen megmutatnák településüket, már most jelezzék részvételi szándékukat. A nevezési lap letölthető a www.felvidekivagta.sk weboldalról, ahol bővebb információkat is kaphatnak.

A Felvidéki Vágta kétnapos programjaira elővételben 10 euróért vásárolható belépőjegy, amely a rendezvény mindkét napjára érvényes. Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) is vásárolható elővételben 20 euróért. A helyszínen június 23-án a belépőjegy ára a két napra 15 euró.

 

Felvidek.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu