A Fradi Suli Program először külhonban

A Fradi Suli Program keretein belül Magyarország különböző pontjain ismerhetik meg még közelebbről a Ferencvárost a diákok. A 2015 őszén indult program keretében április 20-án első alkalommal látogattak el külhonba. Királyhelmecen, a Fradi két kiválóságát, Madaras Norbertet és Dibusz Dénest a Királyhelmeci Gimnáziumban teltház, több száz fős közönség fogadta.

Pásztor István, a vendéglátó Lorántffy Zsuzsanna Bodrogköz Fejlesztéséért Társulás elnöke bevezetőjében az előzményeket ismertetve elmondta, hogy a Fradival a kapcsolat régebbről eredeztethető, hiszen a helmeci fiatal focistákkal 2014-ben és 2015-ben is ellátogattak a ferencvárosiakhoz, sőt mérkőzést is játszottak a fiatal fradistákkal. Királyhelmecről már több csoport is megfordult a Grupama Arénában, megcsodálni a zöld-fehérek szentélyét.

„A programban a klub valamennyi szakosztályának sportolói, edzői, valamint még élő legendái is részt vesznek, így az ő példájukból okulva a gyerekek hiteles személyektől kaphatnak tanácsokat az eredményes sportoláshoz és az élethez. Minden iskolába tartó küldöttségnek tagja egy Fradi-futballista, nem csoda, hogy a Fradi Suli Program rendkívül népszerű az iskolák körében. A résztvevő gyermekek megismerkedhetnek a Ferencváros dicső és gazdag múltjával, mindemellett interaktív és szórakoztató játékokon vehetnek részt“– nyilatkozta a találkozó után Mogyorósi Péter, a Fradi Suli Program projektvezetője.

 

Felvidék.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu