bemandi

Simon Andrea vagyok, művelődésszervező, ötvös és gyógypedagógiai asszisztens.

2003-tól a dunaalmási Csokonai Művelődési Házat vezettem, ezután néhány évig a Dunaalmási Községi Önkormányzatnál dolgoztam köztisztviselőként. 2013-tól a tatabányai Puskin Művelődési Ház vezetőjeként dolgoztam. Több városi programban vettem részt segítőként, valamint rengeteg saját programot is szerveztünk a házon belül mindenféle korosztály számára. Több pályázatunkon is nyertes lett, amelynek nagy részét kulturális programokra fordítottuk, egy kisebb hányadát pedig kisebb fejlesztésekre a házon belül.

2016. márciusától segítem a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület csapatát. Ezalatt az idő alatt volt alkalmam az egyesület szervezésében városi programokon segítőként részt venni. A nyári periódusban pedig a Bázis Gyermek és Ifjúsági tábor negyedik turnusát kezdtük meg. Rengeteg érdekes, különféle programban vesznek részt a gyerekek. Sokféle ismeretet szereznek a nyár során – szinte észrevétlenül -, hiszen játékos formában tanulhatnak.

Örülök, hogy csapattag lehetek ebben a jó hangulatú, és hasznos munkát végző egyesületben. Köszönöm Szandrának, és a többi kollegának, hogy befogadtak. Bár vannak terveim a jövőt illetően, de az itt töltött időszak is közel áll szívemhez. 

Vissza

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu