Civil Információs Nap Ipolyságon

Az ipolysági Pongrácz Magyar Közösségi Házban június 30-án rendezték meg az első civil információs napot. A dunavarsányi Isten Szolgálatában Református Missziói Alapítvány által működtetett Pest Megyei Civil Információs Centrum (CIC) és a Szövetség a Közös Célokért (SZaKC) munkatársai közösen tartottak bevezető tanácsadást a jelenlévő ipolysági magyar civil szervezeteknek a magyar és a külhoni magyar civil szervezetek közti együttműködés fejlesztéséről. Ennek keretében baráti beszélgetéssel egybekötve hivatalosan is megnyitották a SZAKC ipolysági irodáját.

Megérkezett Dr. Csobolyó Eszter és Dr. Bóna Zoltán, a Pest Megyei Civil Információs Centrum munkatársai

Az ipolysági irodában megtartott eseményen helyi civil szervezetek és intézmények vezetői jelentek meg. A rendezvényen dr. Csobolyó Eszter, a Pest Megyei CIC szakmai tanácsadója ismertette a centrum tevékenységét: elsősorban eseti tanácsadással, határon átnyúló partnerség keresésével foglalkoznak. A civil információs nap résztvevőit tájékoztatták a pályázati lehetőségekről, többek között a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatairól, melyekkel kapcsolatban várhatóan novemberben jelenik meg a következő pályázati kiírás.

Az ipolysági irodával egyetemben a pozsonyi, a dunaszerdahelyi, a komáromi, a rimaszombati, a rozsnyói, illetve a királyhelmeci irodában tartanak rendszeresen civil információs napot.

Felvidék.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu