Egészségfejlesztő, immunrendszer erősítő jógafoglalkozások indulnak a BázisPontban

Augusztus 5-én stresszoldó, immunrendszer erősítő, öngyógyító jógafoglalkozások indulnak a BázisPontban az ÁHI Jóga Meditáció Egyesület gondozásában. Az egyedülálló kurzuson egyszerűen elsajátítható, speciális gyógyító technikákat tanulhatnak a résztvevők.

 

Az ÁHI-jóga a bennünk rejlő életerőt hozza elő, a szervezet öngyógyító folyamatait aktiválja. Aki rendszeresen végzi a főleg légzőgyakorlatokból és egyszerű, könnyen elsajátítható mozdulatokból álló formákat, jobb közérzetre, nagyobb életerőre, testi - lelki - szellemi frissességre tesz szert. A gyakorlatokat bárki végezheti, kortól és egészségi állapottól függetlenül, így a foglalkozásokon való részvétel sincs korhatárhoz kötve.

Az ÁHI jóga megalkotója, Idracsád évek óta foglalkozik mozgássérültekkel, fogyatékkal élőkkel. Tapasztalatai alapján a tanórákon elsajátítható könnyű mozdulatok sokat segítenek a betegek egészségének megőrzésében és fenntartásában.  Az ÁHI Jóga rendszerét már több jógaoktató is elsajátította, így az ország több pontján vannak már kurzusok, Tatabányán most válik elérhetővé ez az egyedülálló lehetőség.

A jógaórák augusztus 5-én, hétfőn indulnak, és minden hétfőn két időpontban várja a BázisPont az érdeklődőket:

16.30 Áhi Jóga mozgáskorlátozottaknak. A sérült emberek számára az Egyesület a kurzust térítésmentesen biztosítja.

17.30 Áhi jóga kurzus egészségüket fejleszteni kívánók számára. A kurzus ára: 600 Ft/foglalkozás.

 

A jógaórákat a BázisPontban, Tatabányán, a Kós Károly u. 2-ben tartjuk.

Az augusztus 5-én induló csoportokra azinfo@bazispont.hu e-mail -címen, illetve a 34/787-242-es telefonszámon lehet jelentkezni.

 

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu