EGT/NORVÉG CIVIL TÁMOGATÁSI ALAP TÁJÉKOZTATÓ FÓRUM

Az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány, a Kárpátok Alapítvány – Magyarország, valamint a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület ezúton tisztelettel meghívja Önt az EGT/NORVÉG CIVIL TÁMOGATÁSI ALAP TÁJÉKOZTATÓ FÓRUMÁRA

Helyszín és időpont:
2014. október 1-jén, szerdán, 14 órától, BázisPont – Civil Információs Centrum
(Tatabánya, Kós K. út 2.)

Az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap átfogó célja, hogy „segítse a magyarországi civil társadalom fejlődését, valamint erősítse részvételét a társadalmi igazságosság, a demokrácia és a fenntartható fejlődés alakításában”. A tájékoztató fórumon a Norvég Civil Támogatási Alap pályázati felhívásainak bemutatására kerül sor.

A konferencia programja:

13.30-14:00    Érkezés, regisztráció
14.00 órától   Az EGT/Norvég Alapok célja, működése, a civil szervezetek támogatása, a pályázati felhívások bemutatása, valamint kérdések és válaszok.
    Szünetben: kávé és frissítők

A rendezvény nyitott, jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk fogadni!
Részvételi szándékát kérjük legkésőbb 2014. szeptember 30-ig jelezze a Bázis-Pont, Civil Információs Centrum elérhetőségein: Tel: (34)787-242, e-mail: info@bazispont.hu

Az EGT/Norvég Civil Támogatási Alapról bővebb információk, a részletes pályázati felhívások és a kapcsolódó dokumentumok elérhetőek a www.norvegcivilalap.hu honlapon!

- meghívó letöltése

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu