Elkötelezettek a civilek felé
képMunkával várják a dunántúli Civil Információs Irodák az új pályázat kiírását, amely szükséges a hosszú távú fennmaradásukhoz.
 
A Fejér Megyei Civil Információs Centrum szervezésében ültek össze 2014. szeptember 25-én a dunántúli CIC irodák képviselői a Fehérvári Civil Központban. Kovács György, a Fejér CIC irodavezetője kérdésünkre elmondta, az irodák munkatársai megegyeztek, bár még nincs kiírva a pályázat a megyei CIC irodák további fenntartására, de ellátják feladataikat a 9 megyében a jelenlegi pályázat lejárta után is, további bő negyed évig, amíg várják az új pályázat megjelenését.

A találkozón tehát a jövőről gondolkodtak együtt, miszerint szorosabbra fűzik az eddig is meglévő kapcsolataikat, együttműködési rendszerben működnek tovább, közösen dolgoznak a pályázatíráson, valamint folytatják az együttgondolkodást, a tapasztalatcserét mindenről, ahogy a gondokról, úgy a sikerekről is. Az egyeztetésen részt vett a dunántúli CIC irodák mindegyike: Baranya, Tolna, Komárom-Esztergom, Zala, Somogy, Fejér, Veszprém, Győr-Sopron-Moson, Vas.

Forrás: echoinn.hu


Feliratkozom a hírlevélre


<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu