Elstartolt a 11. országos utánpótlás focitábor

Idén is rengetegen érkeztek a Bajót-Gyula Országos labdarúgó utánpótlás edzőtáborba, ahol ezúttal az U14-es korosztály rúgja majd a bőrt egy héten keresztül. A táborban felvidéki résztvevőket is köszöntöttek.

Az edzőtábor a korábbi évekhez hasonlóan két helyszínen zajlik: hétfőn Bajóton ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, pénteken pedig Gyulán folytatódik köszönhetően a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémiával való évek óta tartó gyümölcsöző együttműködésnek. A résztvevő fiatal focisták addig is napi két edzéssel, edzőmérkőzéssel és számos kiegészítő programmal hangolnak a hétvégére, hiszen a nemzetközi felkészülési tornán akár az Akadémia szakemberei is felfigyelhetnek rájuk.

A tábornak idén bőven akad felvidéki résztvevője is: Szőgyénből, Muzsláról, Párkányból és Köbölkútról érkeztek fiatal focisták, hogy tökéletesítsék tudásukat és megmérettessék magukat. A megnyitó eseményen Bolya Szabolcs, az MKP Érsekújvári járási elnöke, Köbölkút alpolgármestere látta el őket hasznos tanácsokkal. „Számtalan jó játékost adtak már a határon túli magyarok a magyar válogatottba. Remélem, hogy a sorok között is ül olyan, aki a nyomdokaikba tud lépni – ennek lehet egyik állomása ez a tábor”- mondta Popovics György, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elnöke.

A rendezvény végén Lisztes Krisztián, a magyar válogatott, a Ferencváros, a VFB Stuttgart és a Werder Bremen egykori kiválósága adott értékes útravalót a résztvevőknek, miközben Gera Zoltán, a Ferencváros válogatott labdarúgójának üdvözletét tolmácsolta a fiatalok felé.

Felvidék.Ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu