Felvidéki egészségkárosultak a csepeli sportnapon

Tizenötödik alkalommal rendezte meg sportnapját a Csepel-Szigeti Fogyatékosok Sportegyesülete október 16-án, Kiskunlacházán, amelyen idén felvidéki résztvevői is szerepeltek.

Roll Dance kerekesszékes együttes

Medvegy Judit, a CSEFOSZ SE elnökének a meghívására a rendezvényre több mint kétszáz versenyző érkezett nemcsak a kistérség vonzásköréből, hanem ebben az évben először nagypakai és nagymegyeri vendégek is bemutatkoztak.

A nagypakai Grace Egészségkárosult Egyesület és a Nagymegyeri Egészségkárosultak Egyesülete 2015-ben került kapcsolatba Medvegy Judittal, a CSEFOSZ SE elnökével a Szövetség a Közös Célokért társulás és a Pest megyei Civil Információs Centrum közös munkájának köszönhetően, amelynek célja, hogy építsék és segítsék a civil szervezetek határon átnyúló együttműködését.

A díjkiosztó ünnepségen jelen volt Csobolyó Eszter, a Pest megyei Civil Információs Centrum szakmai koordinátora is, aki a magyar–külhoni magyar partnerségi kapcsolatok építésének szép példájaként emelte ki az egészségkárosult szervezetek közös sportnapját.

Csobolyó Eszter és Sárközi Tibor

A sportnapról minden résztvevő emléklappal és a hagyományos CSEFOSZ pólóval távozott.

 

Felvidek.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu