Hon-Nap az Erődben

Komáromban  az Endresz Csoport egyesület szervezésében, dr. Molnár Attila polgármester védnökségével június 2-3-án az Igmándi Erődben tartják meg kilencedik alkalommal a HON-NAP elnevezésű Duna Menti Hagyományőrző Ünnepet, amelyen két napon át látogathatóak lesznek a hagyományőrző és családi programok. A fesztiválon különleges zenei koncertek lesznek a nagyszínpadon, többek között fellép a Bikini és a Balkán Fanatik.

Az előző évekhez hasonlóan a színvonalas előadások mellett számtalan hagyományőrző kiállítás is megtekinthető majd. A család minden tagja megtalálja a neki való programot, így érdemes családostul a helyszínre érkezni. A hagyományőrző ünnepen különleges előadások és bemutatók lesznek. Vívás, kardforgatás, solymászat, népviseleti bemutató, lakodalmas és böjti szokások felelevenítése, hétpróba gyerekeknek. A rendezvény célja, hogy a Duna jobb és bal partján élők közti kapcsolatok elmélyülhessenek, valamint közös hagyományok bemutatásra kerüljenek a hagyományőrző egyesületek által. Az idei meghívott vendégtelepülés hagyományőrzői a felvidéki Izsáról érkeznek.

A rendezvény pénteken 18.00 óráig, szombaton pedig 17.00 óráig ingyenes, utána a belépődíj 990 forint. Mindenkit szeretettel várnak.

Részletes program: ITT és ITT

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu