Ipolysági fórum a partnerségről

Partnerséget építünk címmel tartotta meg a Magyar Nemzeti Kereskedőház ipolysági irodája szakmai találkozóját. A szeptember 6-ai fórum központi témája a nemrégiben kihirdetett Interreg határon átnyúló program ismertetése volt. A találkozón mintegy százan vettek részt az Ipoly mindkét partjáról.

A nemrégiben nyílt  Magyar Nemzeti Kereskedőház ipolysági irodájának az egyik legfőbb célja, hogy összekösse a magyarországi és a szlovákiai partnereket, közös projektek létrehozása érdekében.

A rendezvény témája a pályázati kiírás ismertetése, a prioritások és célkitűzések áttekintése, valamint a pályázati formanyomtatvány kitöltésének a bemutatása volt.

A fórumon mintegy száz intézmény és szervezet vezetője, valamint az önkormányzatok képviselői vettek részt a határ mindkét oldaláról. A rendezvényen jelen volt többek között Pathó Marianna, a nemzetpolitikai államtitkárság felvidéki referense, valamint Mátyás Albert, a pozsonyi magyar nagykövetség külgazdaságért felelős attaséja.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház június közepén nyitott irodát Ipolyságon. Mészáros Attila irodavezető a kereskedőház tevékenységével kapcsolatban kifejtette: a mostani fórum az őszi időszak egyik legnagyobb rendezvénye, emellett üzleti találkozókat, üzleti tárgyalásokat ugyancsak szerveznek a cégek számára.

Felidek.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu