Kárápát-medencei lemezbemutató koncertturnéra indul az Ismerős Arcok

Az együttes legújabb lemezének megjelenését követően a "Határon túlról, szívektől innen..." gondolat jegyében Kárpát-medencei lemezbemutató koncertturnéra indul, melynek során – a magyarországi nagyvárosok mellett – novemberben eljutnak a Felvidékre és Erdélybe is. 

 

 

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének a fontosságát. A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a - kizárólag Ismerős Arcokra jellemző jellegzetes, izgalmas és magával ragadó - zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából.

"Csak a zene..." címmel az Ismerős Arcok zenekar idén októberben új albumot jelentetett meg. Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott zenei stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.

A lemezbemutató koncertek két állomásán, a hasonló értékrendű népszerű felvidéki KOR-ZÁR együttes lesz az Ismerős Arcok vendégzenekara. Az est folyamán közreműködik még Kátai Zoltán, aki az Ismerős Arcok új lemezén is szerepel.

A felvidéki koncertturné időpontja és helyszínei a következők:
November 25. 18:00 DUNASZERDAHELY, VMK
November 26. 18:00 ÉRSEKÚJVÁR - LOVARDA
November 27. 19:00 RIMASZOMBAT – VMK

 

Felvidek.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu