Magyar Termék Nagydíj Kárpát-medencéért nívódíjban részesült a Csemadok

A Magyar Gazdaság Ünnepét rendezték szeptember 5-én Budapesten az országházban, ahol negyvenhat termékcsoportban ötvennégy cég hatvannégy terméke, szolgáltatása kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíj (MTND) pályázat elismeréseit, köztük nívódíjjal jutalmazták a Csemadokot.

Az idei MTND Kárpát-medencéért nívódíjat Bárdos Gyula, a Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség (Csemadok) elnöke, illetve Petry Zalán Endre, a Petry Retail Kft. és a Primacom Kft. cégalapító tulajdonosa vette át Potápi Árpád Jánostól, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárától.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kárpát-medencéért Nívódíj elismeri azt a tevékenységet, mely a folyamatos kiváló minőség mellett elkötelezett a hagyományok tisztelete, a környezet védelme és a magyarság eszméje iránt.

A Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy használatára a pályázatot 2017-ben huszadik alkalommal írták ki. A 2017-ben kitüntetettek 61 százaléka először pályázott, az új pályázók között megjelentek a szellemi szabad foglalkozású művészek, szolgáltatók, a díjazottak 9,3 százaléka határon túlról érkezett. Az ideivel együtt eddig 673 Magyar Termék Nagydíjat ítéltek oda – ismertette Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj pályázati iroda ügyvezető igazgatója.

Felvidék.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu