Május 16-án elindult „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat második szakasza, azaz megkezdődött az internetes szavazás.

Még május 10-én éjfélkor a szervezők lezárták az ajánlásokat, összegezték a jelöléseket, majd továbbították őket a zsűri tagjainak. A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke dr. Szentes Tamás helyettes államtitkár. A zsűri tagjai: Berszán Lajos plébános, a Gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Római Katolikus Gimnázium alapítója, Béres József a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Száray Eszter a tavalyi hazai nyertes, Sztankó Péter a Webbeteg portál főszerkesztője, valamint négy professzor: dr. Bedros J. Róbert, a Szent Imre Oktató Kórház főigazgatója, dr. Farsang Csaba a Magyar Hypertonia Társaság örökös tiszteletbeli elnöke, dr. Kásler Miklós az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója és dr. Rurik Imre a Debreceni Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék vezetője.

Azt már most elárulták a szervezők, hogy a zsűri a rengeteg ajánlásra való tekintettel úgy döntött: egy különdíjat is kioszt.

„Május 15-én este feltöltöttük a portált a 10-10 kiválasztott orvos nevével és a róluk írt történetek összegzésével. Így a versenyben levő 10 hazai és a 10 határon túli orvos nevét olvashatja portálunkon!” – írják a szervezők.

Szavazni a http://www.evpraxisa.hu/palyazatok/ portálon lehet.

Felvidék.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu