Pályázati Információs Nap TÁMOP 1.1.1-12/1 ”Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése”

Tisztelt Partnerünk!

 

Szeretettel hívjuk és várjuk Önt és/vagy munkatársait 2013. október 17-én, csütörtökön 13 órától a Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum által szervezett TÁMOP 1.1.1-12/1 "Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése" című Pályázati Információs Napra

A rendezvény helyszíne:
Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum
2800 Tatabánya, Kós Károly u. 2.

A tervezett program:

 

A TÁMOP 1.1.1-12/1 "Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése" kiemelt projekt keretében nyújtható 100% bérköltség-támogatásról tart tájékoztatót Dr. Varga Zsuzsanna a program megyei szakmai vezetője.

A civil szervezetek, egyesületek és alapítványok által is igénybe vehető támogatás határozott időre szól, amely során a munkabér és az azt terhelő szociális hozzájárulási adó teljes egészében támogatható.

A beszélgetésen jelen lesz Szőkéné Bencze Krisztina pénzügyi asszisztens és Némethné Szabad Ilona ügyintéző, akik választ adnak a támogatás igénybevételével kapcsolatos kérdésekre: a regisztrációval, munkaerő-igény benyújtásával, a támogatási időtartam és összeg kiszámításával kapcsolatos gyakorlati  kérdéseikre.

 

Rendezvényünk ingyenes, azonban kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a 06/34/787-242-es vagy telefonszámon, vagy az info@bazispont.hu e-mail címen. Kérjük, tüntesse fel, hány főre számíthatunk az Önök szervezetétől.

 

Aktív részvételükre számítva, üdvözlettel:

 

Smudla Kata
elnök
Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület


// tájékoztató letöltése >>

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu