Sikeresen zárult a Bázis-tábor

Augusztus 12-16-án zajlott a Bázis utolsó nyári tábora, melyen közel 15 gyermek vett részt. Az időjárásnak köszönhetően sok szabadtéri program megvalósításra került. Így többek között nagy kirándulást tettünk a Kő-hegyen, érintve minden nagyobb nevezetességet, így a Turul-madarat,a Szelim-barlangot és a Kilátót,melyről kiderült,hogy felújítása egyik önkéntesünk Papájának, Ranzinger Vincénék a munkája,innen kapta a nevét is!

A gyerekek másik kedvenc napja a tatai kirándulás volt, ahova külön busszal érkeztünk. Először a várban lévő kiállításokat tekintettük meg, majd áthajókáztunk az Építők parkjához. Természetesen nagy sikere volt az itt kapott lángosnak, illetve palacsintának! Ebéd után Dottóra ülve a város számtalan látványosságában gyönyörködhettünk, majd buszunk érkezéséig még szabadtéri játékra is lehetőségünk nyílt.

Egy alkalommal a 3D-s mozizás élményét ismerhették meg a gyerekek. A Bázis helyszínén is különböző kreatív, önismereti foglalkozásra volt lehetőség.

Az utolsó napon a jóga világába is betekintést nyerhettünk, melyen a felnőttek és a gyerekek egyaránt lelkesen hajtották végre a feladatokat!

Lehetőségeink tükrében igyekeztünk minél hasznosabb és változatosabb programokkal emlékezetessé tenni a gyermekek számára a tábort.

Táborainkat az EMMI,Tatabánya Megyei Jogú Város alpolgármestere Bereznai Csaba, illetve az ÉFOÉSZ elnöke, Szegedi Erika,illetve Pozsgay Gyula támogatásával valósítottuk meg,melyeket –táborozóink nevében is-ezúton is köszönünk!

A sikeres táboroztatás egyik fontos tényezője volt a fiatal önkéntesekből álló segítség,akik nagy szeretettel,fáradhatatlan energiával vették szárnyaik alá a gyerekeket.

Ezúton is köszönjük a szülőknek,hogy bizalmat szavaztak nekünk,s gyermekeik felügyeletét ránk bízták! Reméljük jövőre ismét találkozhatunk!

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu