Színekkel a világ közösségi táborok
Az alábbiakban a Béla király körtéri Közösségi Ház nyári táborairól olvashatnak az érdeklődők! Két turnusban várják szeretettel a gyermekeket: Július 15-19., augusztus 5-9.

Ha körülnéznek az otthonukban vagy előveszik az ágyuk alatt porosodó tárgyi emlékekkel teli ládát, bizonyára mindannyian találnak olyanokat, amelyek a nyári táborok színes emlékét idézik. Szeretnénk, ha gyermekeik is részesei lehetnének egy felejthetetlen, programokkal teli tábornak, ahol nem csak kreativitásuk, de szociális érzékük is fejlődik!

Júliusi és augusztusi táborunkba várjuk szeretettel a gyermekeket, akik szeretik látni, hogyan készül el saját kezük munkájával egy-egy komplett alkotás. Akik kísérletező jellemükből fakadóan érdeklődnek az új kézműves technikák iránt, szeretik a számtalan csoportos, szabadtéri játékot. Célunk, hogy a tábor végére egy nagy alkotó közösséget hozzunk létre a gyerekekkel és az együttlét során fejlesszük készségeiket!

Ami még a táborokban vár a csemetékre: zsonglőrködés, meteorkészítés, meteortanítás, quilling technika megismerése, kertelés az udvarban és sok egyéb más!

Korosztály: 7-14 év
Étkezés: ebéd, uzsonna

A tábor részvételi díja: Július 15-19., augusztus 5-9.: 4.000 Ft
Jelentkezés: a jelentkezési lap személyesen átvehető a közösségi házban, illetve az alábbi elérhetőségeken egyeztetve.
További információk a táborokkal kapcsolatban:
Telefonszám: +36/30 586 9570
E-mail: korterikozossegihaz@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/korteri.kozossegihaz

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu