Több újdonság a Martosi Szabadegyetemen

A megszokott helyen, Martoson, a Feszty Árpád Művelődési Parkban július 6-10. között rendezik meg az idei mARTfesztet, melynek látogatóit több újdonság is várja: újjáépült az Árgyélus-ház, felújították a Turul-házat és a helyszínen új táborhelyeket is kialakítottak.

A közéleti témák mellett idén számtalan közösségi játék, kísérő program fogja színesíteni a fesztivál napjait, valamint több jeles évfordulót is megünnepel a rendezvény. A park névadója, Feszty Árpád éppen 160 évvel ezelőtt, a legendás erdélyi püspök, Márton Áron 120 évvel ezelőtt született, míg Széchenyi István születésének a 225. évfordulóját ünnepeljük idén.

Történelmi évfordulókból sincs hiány, hiszen 60 éve történtek az ’56-os események, és 120 évvel ezelőtt zajlottak a honfoglalás millenniumának nagyszabású ünnepségei.

Természetesen nem maradhatnak el az esti nagykoncertek és afterpartik sem. Ezek előadóinak kiléte egyelőre titok, ám annyival már csillapítható az érdeklődők kíváncsisága, hogy a fellépők közül idén sem hiányozhat az örök klasszikus Tankcsapda, a magas rangú közjogi méltóságok közül Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke, az Úr igéjét pedig idén is Böjte Csaba testvér hirdeti a mARTfeszt lakóinak és vendégeinek.

Mindez változatlan jegyárak mellett, napi 7, illetve heti 21 euróért elérhető. A középiskolásokat újra térítésmentesen várják a szervezők, de ugyanez a kiváltság várja az első 100 bejelentkezett egyetemistát is, illetve az elszakított részekről érkezőket  – olvasható a szervezők sajtóközleményében.

 

Felvidék.Ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu