Újra indult “Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat

Hatodik alkalommal indult el október 30-án „Az év praxisa a Kárpát-medencében"pályázat. A meghirdető ezúttal az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. A kiírás célja 2015-ben is ugyanaz, mint az előző években: helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét határon innen, és túl. A szervezők idén is az emberséges és szakmailag elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és az orvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnénk irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét.

Ahogyan pályázati kiírásban olvasható, egyének, kollektívák, kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek ajánlásaira is számítanak a szervezők.

Tavaly több mint 200 pályázó vett részt a megmérettetésben, akikre 174 467 szavazatot adtak le a hálás betegek. Ez a szám több mint háromszorosa a megelőző év voksainak. A páciensek mellett érkeztek ajánlások polgármesterektől, nyugdíjas kluboktól, otthonoktól, alapítványoktól, valamint plébániák részéről.


A pályázat hivatalos weboldala a http://www.azevpraxisa.hu/ címen érhető el. Az ide érkező ajánlásokat 2016. március 20-ig lehet elküldeni. Ön is ajánlja háziorvosát! – áll B. Király Györgyi, projektvezető által kiadott felhívásban.

 

Felvidek.ma

<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu