Várhegyi Balázs
0000-00-00 00:00:00

Évről évre többen és többen vesznek részt a Magyarok Nagyasszonya ünnepe alkalmából meghirdetett zarándoklaton. A Via Mariae (szlovákiai Mária út) Polgári Társulás október 8 és 10- e között a Bacsfa-Szentantal – Tejfalu – Somorja – Gútor – Szemet – Dénesd – Pozsony – Máriavölgy útvonalon szervezte meg a zarándoklatot 55 km-en. Majd részt vettek a hagyományos magyar szentmisén Máriavölgyben a Lourdes-i barlangnál.

Idén is közel háromezer hívő látogatott el a Kis-Kárpátok nyugati nyúlványainál fekvő ősi kegyhelyre, ahol I. Lipót király 1687-ben a törökök alól való felszabadulás után újra felajánlotta Magyarországot Szűz Máriának. A szabadtéri ünnepi szentmise, melyet idén október 10-én tartottak, főcelebránsa Snell György, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke volt. Az alkalom a himnuszok és a Szózat eléneklésével ért véget.

Máriavölgy a legrégibb zarándokhely Szlovákiában, és az első Mária-zarándokhely a történelmi Magyarország egész területén. Híres uralkodók és egyszerű halandók évszázadok óta özönlenek ide, hogy felkeressék ezt a varázslatos helyet, a csodák színhelyét. A magyar búcsút Szűz Mária, a Magyarok Nagyasszonya napjához, október 8-ához legközelebb eső szombaton tartják.


Várhegyi Balázs
0000-00-00 00:00:00

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságot 2015. október 16-án, Komáromban. A rendezvény az alábbi szervezetek és települések támogatásával valósul meg: Kárpátia Sport Polgári Társulás, Selye János Gimnázium, Révkomáromi Városi Hivatal, a szentpéteri Kossányi József Alapiskola és óvoda, Csallóközaranyos község, Egy Jobb Komáromért Polgári Társulás, Spartacus Komárom bírkózó klub és a Felvidek.ma első felvidéki hírportál.

A versenyekre több helyszínen kerül majd sor az alábbi sportágakban: sakk, asztalitenisz, alapiskolás lány kézilabda és birkózás.
Az ünnepélyes megnyitó a Selye János Gimnázium aulájában lesz október 16-án, melyet Kű Lajos, az Aranycsapat Alapítvány elnöke nyit meg.
Díszvendégeink lesznek: Jónyer István Világ- és Európa bajnok asztaliteniszező, Wichman Tamás Világ- és Európa bajnok kenus, Melocco Miklós Kossuth díjas szobrászművész, Tolcsvay Béla Kossuth díjas zenész, Dr. id. Lomnici Zoltán, Emberi Méltóság Tanács civilszervezet elnöke, Szabó Attila világbajnok kajakozó és Kammerer Zoltán Olimpiai-, Világ-,és Európa bajnok kajakozó
Az ünnepélyes megnyitó után a versenyek 9 óra 30 perckor kezdődnek az alábbi helyszíneken:
Sakk: Alapiskolás és középiskolás fiúk és lányok: Selye János Gimnázium aulája
Komárom, Király püspök utca 5.
Asztalitenisz: Középiskolás fiúk és lányok: Selye János Gimnázium tornaterme
Komárom, Király püspök utca 5.
Alapiskolás fiúk és lányok: Kossányi József Alapiskola és Óvoda tornaterme
Szentpéter, Iskola utca 22.
Lány kézilabda Sportcsarnok – Csallóközaranyos
Birkózás: Spartacus birkózó klub, Komárom, II. lakótelep

Az eredményhirdetésre várhatóan délután négy óra körül kerül majd sor.


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

1956


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

Civil Információs Centrum projektünk keretében a Szövetség a Közös Célokért szervezetével együttműködésben Civil Információs Napot szervezünk, melyre szeretettel hívjuk a Komárom-Esztergom megyei civil szervezetek érdeklődő képviselőit!
A felvidéki magyar szervezettekkel közös kerekasztal beszélgetés jó alkalmat nyújthat egymás tevékenységeinek megismerésére, közös gondolatok, ötletek és célok megfogalmazására.

Civil Információs Nap


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

Katonadalok a Mag-házban


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

Monostori Tök-Ölő Nap


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

kép

kép


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

1956


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

képAdmin Bázis
0000-00-00 00:00:00

Kedves Civilszervezetek!

http://iskolaespolitika.hu/wp-content/uploads/2015/09/K%C3%A9pz%C3%A9s-rekl%C3%A1m.pngEgy NCTA támogatott szervezet vagyunk, az Eötvös Károly Intézet és a segítségüket szeretnénk kérni pedagógusok és tanár szakos hallgatók eléréséhez, egy meghívó továbbításához. Az oktatás feladata a *demokráciára nevelés*, ugyanakkor a pártpolitika folyamatosan eszközként törekszik használni az oktatási intézményeket ideológiájának terjesztésére. A probléma országos és helyi szinten is jelentkezik és különösen felerősödött a 2014-es kampányidőszakokban.

Ezért 2015. április 1-től az Eötvös Károly Intézet (EKINT) a Történelemtanárok Egyletével (TTE) közösen egyéves programot indított azért, hogy a közvélemény és az oktatási közösségek számára nyilvánvalóvá tegye: egy demokráciában mi elfogadható, e´s mi nem az *oktatás e´s a politika viszonyában*, továbbá politikai nézetei miatt senki ne szenvedjen hátrányt a közoktatásban.
A program keretében *ingyenes képzést* tartunk elsősorban
*pedagógusoknak* (illetve pedagógus hallgatóknak és érdeklődő szülőknek). A képzéssel az a célunk, hogy a pedagógusok számára a gyakorlatban is könnyen hasznosítható ismereteket mutassunk be, amelyek birtokában

- könnyebben különbséget tehetnek a politika iskolai jelenlétének kívánatos, megengedhető és tilos formái között,
- szakmailag megalapozottabban, és ez által magabiztosabban háríthatják el a megengedhetetlen politikai igényeket, kezelhetik az ilyen megnyilvánulásokat.

Sajnos eddig nagyon *kevesen jelentkeztek *a képzésünkre, ami a jelen oktatási struktúra és a tanárok leterheltsége miatt érthető, de mi nem adjuk fel. Hiszünk benne, hogy hasznos tudást nyújthatunk a pedagógusoknak, ezért *kérjük a segítségüket* abban, hogy minél több tanárhoz, tanár szakos hallgatóhoz eljusson a képzési lehetőség híre. A képzésről minden információ megtalálható a program
honlapján: http://iskolaespolitika.hu/kepzes/
Amennyiben egyetértenek a célkitűzéssel, a téma fontosságával és amennyiben elérnek pedagógusokat, tanár szakos diákokat, kérjük, továbbítsák részükre a képzési felhívást! A meghívó levelet az előzőekben megadott linken találják.

Köszönettel:
Eötvös Károly Intézet
/Tegyünk együtt a pártpolitika-mentes és demokráciára nevelő iskolákért!/

*Praktikus tudnivalók a képzésről:*
A *három találkozóból álló képzés* során a résztvevőket aktívan bevonó, konkrét élethelyzeteket feldolgozó képzést ajánlunk. Az egyes képzési alkalmakat egy jogász és egy pedagógus együtt vezeti, ami a képzés során végig biztosítja, hogy a jogi és a gyakorlati pedagógiai szempontok szerves egységben érvényesüljenek.

Elsősorban pedagógusok jelentkezését várjuk, de a képzés nyitott a pedagógus-hallgatók és a szülők, szülői szervezetek képviselői felé is.

A háromszor egy napos képzés *időpontjai*: 2015. november 6-7., november 27-28. és 2016. február.
*Helyszíne* Budapest és Sajókaza.A képzések időpontjai az összes csoport (egy csoport 15 fő) számára vannak megadva, tehát lesznek olyan csoportok, amelyekkel pénteken, és lesznek olyanok, amelyekkel szombaton találkozunk. Jelentkezéskor kérjük, jelezzék, hogy melyik lenne alkalmasabb. Egy találkozó előreláthatólag *kb. 4 óra* hosszú lesz.

Legalább 15 fő jelentkezése esetén előzetes egyeztetés alapján *más
helyszín* is lehetséges. Igény szerint az* első két képzési alkalmat összevonva *is megtartjuk.
A részvétel *ingyenes*, az utazási költségeket megtérítjük.
*Jelentkezési határidő*: 2015. október 30. (péntek) Jelentkezzen képzésünkre, ha szeretne többet megtudni politika és iskola kapcsolatáról, hogy magabiztosan kezelje a munkája során felmerülő problémákat!


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

A Lehár Ferenc Polgári Társulás és a Komáromi Városi Művelődési Központ tisztelettel hívja meg Önt és barátait a 2015. október 27-én megrendezett Operett Musical Gálára.

A világhírű komponista, Lehár Ferenc szülővárosában a legszebb operett és musical slágerekkel szórakoztatják majd a közönséget az Operettszínház művészei október 27-én Komáromban. A Lehár Ferenc Polgári Társulás célja a lehári hagyomány ápolása a zeneszerző szülővárosában. Az Operett Musical Gála meghívott fellépői a Váci Szimfonikus Zenekar, akik a hagyományos szimfonikus zenekari programok mellett előszeretettel szólaltatnak meg közismert és közkedvelt operarészleteket és népszerű operetteket, musical-részleteket.  További meghívott előadók: Bódi Barbara, Egyházi Géza, Janza Kata, Ocskó Aladár és Peller Károly. Az Operett Musical Gála 18 órai kezdettel kerül megrendezésre. A belépőjegy ára 7 euró, amely elővételben megvásárolható a művelődési központban, vagy rendelni lehet a plakáton található telefonszámokon.

Helyszín: Komáromi Városi Művelődési Központ (Hradná 1 – Vár utca1, Komárno)

operett gála


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

limesDöbröntei Zoltán festőművész gyűjteményes kiállítása 2015. október 10 – én nyílt 17.00 órakor a révkomáromi Limes Galériában.

Jelen kiállítás különlegessége, hogy összegyűjtjük Döbröntei Zoltán legjelentősebb munkáit. Célunk, hogy bemutassuk a megjelenő közönségnek, honnan indult és hová tart festészete. A Magyar Képzőművészeti Főiskolán diplomázott festőművész munkássága során hosszú évekig kutatta J. W: Goethe és Rudolf Steiner színtanát és az ábrázolásban rejlő erőt a mai kor művészetében. Témáiban a kereszténység, spiritualitás, emberek közötti viszonyok, arcképek és korkérdések is szerepelnek. A festőművész nyolc éve alapította meg és azóta is vezeti a felnőtteknek szóló Napút Művészeti Akadémiát, mivel mélyen hisz a közösségben művelt művészet erejében. Egy éve dolgozunk jó néhányan a kiállítás megvalósításán, ami valójában egy közösségi összefogás eredményeként jön létre. A különleges kiállítási anyag különleges megnyitóján Jókai Anna Kossuth - nagydíjas író fog beszélni a művész képeiről és munkásságáról. Az est folyamán két művészeti produkciót láthatnak a megnyitóra érkezők. A budapesti Szabad Gondolatok Háza Akadémiájának hallgatói mutatnak be egy rövid performance-ot, ami a gép és ember viszonyát kutatja. Az estét pedig a KÉP-SZÍN-HÁZ csoport által előadott dráma előadás zárja, Improvizációk három festményre címmel. A darabban három, Döbröntei Zoltán által festett képet választottak ki az alkotók, melyet a tánc, mozgás, zene, és képiség nyelvével mutatnak be.

Zsok Ágnes

 Cím: Ferences barátok utcája 31, Révkomárom

 


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

http://www.felvidek.ma/images/resized/images/stories/_esemenyek/2015/10/56552_305_210.jpgA Felvidéki Népviseletes Babamúzeum a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségével közös családi programot rendezett a nagycsaládosok számára Búcson.
A Babamúzeumot működtető társulás a tavasz folyamán csatlakozott a felvidéki Családlánchoz, ami ebben az évben négy új taggal bővülve immár 20 tagszervezetet fog össze. A Felvidéki Népviseletes Babamúzeum elnöke, Szobi Kerekes Eszter meghívta a rendezvényre a tagszervezetek családjait, valamint Búcs község nagycsaládjait. Képviselte magát a Diakónia Reformata, a Kuckó Polgári Társulás, a Cserkészszövetség és a Szövetség a Közös Célokért, valamint Hideghéthy Andrea, a KCSSZ régiós munkatársa. A szeptember 26-i rendezvényen a rossz idő ellenére 11 nagycsalád vett részt.
A program a múzeum megtekintése után a Katona Mihály Alapiskolában folytatódott kézműveskedéssel, népi mozgásos játékokkal. A gyerekek és a felnőttek kipróbálhatták a rongybabakészítést, kukoricamorzsolást, tuskóházikó készítését. Az ügyességi, mozgásos játékok közül pedig többek között a diócsúszdát, a rongysúlyzókkal való egyensúlyozást és a madzagkerülgetést.
A rendezvény sikeréhez hozzájárult Búcs község önkormányzata, a Katona Mihály Alapiskola vezetősége, valamint a Kultúráért és Turizmusért Társulás tagsága. A kézműves vezetők Pálinkás Márta, Mészáros Éva és Kerekes Beáta voltak, a népi játékoké pedig Henzel György. Az önkéntes munkában részt vett Kecskés Magdolna, Vincze Éva, Czút Ilona, Obertol Éva, Gyurcsis Ágnes, Tárnok Márta, Szabó Aranka és Csekes Ilona.


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

A Duna két partjáról gyűltek össze Esztergomban az Aradi vértanúk emlékművénél. A Fidesz, a KDNP, a Fidelitas esztergomi szervezetei, az Esztergomi Polgári Körök, és a párkányi Magyar Közösség Pártja szervezésében közös megemlékezést tartottak. Diákok, esztergomi és környékbeli emberek, és párkányiak is jelen voltak az ünnepi megemlékezésen.

Az ünnepi beszédet Szigeti László az MKP Országos Tanácsának elnöke tartotta. Rövid történelmi összefoglalójában felidézte az 1848/49-es eseményeket. Kiemelte az aradi vértanúk hősi halálának mához szóló üzenetét, mely szerint európai szemmel, de magyar szívvel kell védenünk értékeinket, magyarságunkat.

Szigeti László


Bánhidy András tanár a megemlékezésen elmondta, hogy az aradi hősök kiállása szintén üzenet a mai kor emberének: a mai embernek is kellenek hőstettek, kiállások. Hangsúlyozta, hogy a mindennapi viselkedésünkkel kell kiállni hitünk, nemzetünk megmaradásáért. Fiataljainknak a hagyományos családmodellt követve, több gyermeket kell vállalniuk. A templomok látogatása, a családok összetartása, és tudásunk gyarapítása, az egymásra figyelés a legfontosabb feladat számunkra, hogy változni és változtatni tudjunk.
Koszorúzással, majd gyertyagyújtással ért véget a megemlékezés.

párkányiak


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

http://www.felvidek.ma/images/resized/images/stories/_esemenyek/2015/10/56530_305_210.jpgA konferencia 2015. szeptember 30-án Hölvényi György és Pelczné Gáll Ildikó, Magyarország európai parlamenti képviselői, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), valamint a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) szervezésében került megrendezésre. A konferencia legfontosabb célja a tagállamok hatékony családpolitikájának kezdeményezése, a jó gyakorlatok megismerése volt, hisz a kiszámítható családpolitika hatással lehet a demográfiai kihívásokra is.
A több mint 80 meghívott vendég civil szervezetek képviselőiként érkeztek a konferenciára a Kárpát-medencéből. A határon túlról a KCSSZ és a Családlánc tagszervezeti közül jelen volt Délvidékről Horváth László, a zentai Házas Hétvége Mozgalom és Pejin Teréz, a zentai Gyermekbarátok Egyesülete képviseletében. Gajda Nóra, a Kolibri NCSE elnöke, Benák-Búcsú Emese, a szabadkai Smile Nagycsaládosok Egyesülete elnöke, valamint Jaksa Robert, az Innovációs Központ elnöke.
Erdélyből Tiboldi Beáta, a Csíki Anyák Egyesületének elnöke vett részt a konferencián. Felvidéket Bauer Edit, a Carissimi Nonprofit Alap kuratóriumának tagja, Pogány Erzsébet, a Szövetség a Közös Célokért igazgatója, Hideghéthy Andrea, a KCSSZ régiós munkatársa, valamint Both Hedvig, a Keresztény Ifjúsági Közösségek tagja képviselte Brüsszelben.

Magyarországról a Nagycsaládosok Országos Egyesületének csoportjai mellett Nacsa Lőrinc, az EMMI politikai tanácsadója, Balásházy Imre, az Európai Családtudományi Társaság elnöke, Herjeczki Kornél, a Harmat kiadó igazgatója, Zaymus Eszter, az Emberi Méltóság Központ igazgatóhelyettese, a Família Nagycsaládosok Egyesülete Győrből, a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete, az Alpokalja Nagycsaládos Egyesület Szombathelyről, valamint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom képviselői voltak jelen. 


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

Az önkéntes kifejezés olyan személyt jelöl, aki saját akaratából egy közösség számára végez valamilyen hasznos tevékenységet, melyért cserébe nem vár anyagi ellenszolgáltatást. Tapasztalataink is azt mutatják, hogy megyénkben is folyamatosan nő az önkéntesség elismertsége, az önkéntesek száma. Egyre többen érzik azt, hogy az önkéntes tevékenység során fejlődik személyiségük, új kapcsolatokat építenek ki úgy, hogy mindeközben rászorulókon segítenek.

Kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az önkormányzati fenntartású intézményekig egyre többen jönnek rá, hogy mennyire fontosak az önkéntesek által végzett tevékenységek.  Egyre több vállalat életében is fontos stratégiai céllá válik, hogy a társadalmi felelősségvállalás keretében szervezett vállalati önkéntes programjaikkal növelhetik dolgozóik elköteleződését, motivációját, hozzájárulhatnak személyes fejlődésükhöz, s ezzel a cég hosszú távú fenntarthatóságát és reputációját is elősegítik. Ezeknek köszönhetően egyre több területen működnek önkéntesek által is támogatott programok vagy szolgáltatások.

A Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület egyik alapvető célja volt, mikor 2011-ben, az Önkéntesség Európai  Évében megalapította az Önkéntességért Díjat, hogy még többek számára vonzóvá tegye az önkéntes tevékenységet, és hogy az önkéntesség társadalmi megítélését még kedvezőbb irányba mozdítsa.

A meghirdetett önkéntes kategóriák 2015-ben:

2015. Év Önkéntese

2015. Év Önkéntes Szervezete

2015. Év Önkéntes Programja

2015.Év Jótevője

A jelöléseket a mellékelt nyomtatványokon kérjük eljuttatni egyesületünkhöz a feltüntetett postai vagy email címre, 2015. november 22-ig.

A díjak átadására 2015. december 5-én, az önkéntesség napján ünnepélyes keretek között kerül sor.

 

További információ:
Smudla Katalin
www.bazispont.hu, 34/787-242, info@bazispont.hu


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

mszeh

A Magyar Szegénységellenes Hálózat szervezésében

Magyarországon a jövedelmi szegénység minden harmadik embert érint, amely nemcsak azt jelenti, hogy nincs elég pénz a megélhetésre, hanem hogy a szegénységben élők kevésbé férnek hozzá az egészségügyi ellátásokhoz, a képzési, oktatási, kulturális, pihenési lehetőségekhez és az információhoz. E komplex problémára tematikus rendezvénysorozattal hívjuk fel a figyelmet október 12. és 17. között.

KIREKESZTÉS (10.12., HÉ, 17.30 KESZTŰGYÁR)
Az utóbbi években egyre inkább tapasztalható a szolidaritás gyengülése, mélyül a szakadék az egyes társadalmi csoportok között, és normává látszik válni a különböző csoportok megbélyegzése. Az est folyamán arra keressük a választ, hogy vajon megfordítható-e ez a tendencia.
Fb-esemény

JÖVEDELMI SZEGÉNYSÉG (10.13., KE, 17.30, ELTE TÁTK )
Magyarországon jelenleg minden harmadik embert érint a szegénység, a gyermekeket is sújtva. Vajon milyen válaszok adhatók, és milyen jól működő gyakorlatok léteznek akár itthon, akár más országokban?
Fb-esemény

LAKHATÁS (10.14., SZE, 17.30, AURÓRA)
Magyarországon lakhatási válság van, amely a lakosság egyre szélesebb rétegeit érinti, mindeközben itthon és világszerte is életképes kísérletek születnek a probléma megválaszolására. Mindez azt igazolja, hogy a lakhatási válság megfelelő lakáspolitikával kezelhető is lenne. Erről beszélgetünk meghívott vendégeinkkel.
Fb-esemény

FOGLALKOZTATÁS (10.15., CSÜ, 17.30 GÓLYA)
Jelenleg a felnőtt, munkaképes lakosság jelentős hányada munkanélküli, illetve vesz részt közfoglalkoztatásban. A jövő évi költségvetésben az átképzésre és egyéb, elsődleges munkaerőpiacra segítő programokra jóval kevesebbet szánnak, mint közfoglalkoztatásra. Vajon milyen eredményre vezet mindez?
Fb-esemény

ENERGIASZEGÉNYSÉG (10.16.,PÉ, 17.00, FILANTRÓPIA ADOMÁNYBOLT)
Az energiaszegénység azt jelenti, hogy egyes családok számára a lakhatásra fordított kiadások kifizetése (gáz, villany, víz, tüzelő) aránytalanul nagy gondot jelent. Milyen hosszútávú megoldások léteznek ennek orvoslására?  
Fb-esemény

OKTÓBER 17., A SZEGÉNYSÉG ELLENI KÜZDELEM VILÁGNAPJA (10.17., SZO, 11.00, MÁTYÁS TÉR)
Az ENSZ által kezdeményezett A szegénység elleni küzdelem világnapján egy felvonulást rendezünk Budapesten, amelyen több érintett szervezettel és csoporttal közösen adunk hangot annak, hogy érdemi lépéseket kell tenni mind Magyarországon, mind Európa szerte az emberek méltó megélhetésének érdekében. 
Fb-esemény

További részletek:
www.mszeh.hu
www.facebook.com/mszeh.hapn


Admin Bázis
0000-00-00 00:00:00

A Civil Információs Centrum projekt keretein belül 2015. októberében az alábbi időpontokban várjuk az érdeklődő civil szervezetek képviselőit:

Október havi tanácsadásaink

2015.10.01

Jogi tanácsadás 14.00-16.00

Pénzügyi Tanácsadás 16.00-18.00

2015.10.05

Forrásteremtési tanácsadás 15.00-18.00

Pályázati kiírásokkal kapcsolatos tanácsadás önkormányzatok számára 10.00-11.00

2015.10.06

Társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tanácsadás 15.00-17.00 Önkéntes menedzsment tanácsadás 12.00-16.00

2015.10.09

Pénzügyi, Jogi, Pályázati, Forrásteremtési tanácsadások a CIVILEK ÉJSZAKÁJA program keretében

19.00-23.00

2015.10.13

Magyar-külhoni Partnerségi kapcsolatok elősegítése 10.00-18.00

2015.10.14

Pályázati tanácsadás 15.00-18.00

2015.10.19

Forrásteremtési tanácsadás 15.00-18.00

2015.10.20

Társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tanácsadás 15.00-17.00 Önkéntes menedzsment tanácsadás 12.00-16.00

2015.10.21

Pályázati tanácsadás 15.00-18.00

2015.10.22

Jogi tanácsadás 14.00-16.00

Pénzügyi Tanácsadás 16.00-18.00

2015.10.26

Forrásteremtési tanácsadás 15.00-18.00

2015.10.27

Számítógép-kezelési és informatikai tanácsadás 10.00-16.00

 Magyar-külhoni Partnerségi kapcsolatok elősegítése 10.00-18.00

2015.10.28

Pályázati tanácsadás 15.00-18.00

2015.10.29

Jogi tanácsadás 14.00-16.00

Pénzügyi Tanácsadás 16.00-18.00

A tanácsadás helyszíne a Bázispont iroda, címe: 2800 Tatabánya. Kós Károly u. 2.

Feliratkozom a hírlevélre


<
>
<
>BÁZIS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET

POSTACÍM: 7900 Szigetvár-Becefa, Fő utca 15/1

Székhely: 2800 Tatabánya, Erőmű tér 7/a

Telefonszám: +36 30 601 4455

E-mail: info@bazispont.hu