Közösségi Tér – változások
Saját szervezésű programjainkat is át kellett gondolnunk, realizálnunk. Mivel semmit nem szeretnénk elengedni, pláne olyat, amit a kisgyermekesek nagyon szeretnek, újra és újra átrágtunk sok lehetőséget.
Egyeztetve Ági nénivel, továbbra is minden hónap 1. és 3. hétfőjén lesz Kerekítő. 2 év után viszont áprilistól sajnos nincs lehetőségünk teljes egészében finanszírozni a foglalkozást, így igazodva a Kerekítő többi helyszínéhez, 1.500 Ft/család (bérlettel 1.300) részvételi díjat okoskodtunk ki.
A FelkéSZÜLŐ klub saját szervezésű eseményeit viszont továbbra is INGYENESEN tudjátok látogatni, s ennek keretébe egy újdonsággal is szeretnénk előrukkolni!

Áprilistól nem csak hétfőnként (Kerekítő, mosipelus, hordozós alkalmak), hanem csütörtökönként is várunk benneteket. Sokszor fejtörést okoz, hogy miket tudunk az egészen picikkel készíteni, amit szívesen csinálnak, a képességeiket nem haladja meg és a szülőknek is tetszik. Csütörtökönként ebbe vetjük bele magunkat, s közben természetesen beszélgetni is van lehetőség, mert fontos, hogy érezzétek, nem vagytok egyedül, a BÁZISPONT KÖZÖSSÉGI TÉRBEN egy befogadó KÖZÖSSÉG VÁR ❤